Du är här

Nyheter från Infotiv

HIL-riggar som sparar tid, diesel och pengar!

Smarta HIL-testsystem som sparar tid och kostnader går att använda för att kvalitetssäkra nästan allt! Vi levererar dem i både mindre och större storlekar, de är flexibla och gör nytta i många olika branscher.

Läs mer

Science! by Infotiv 20201118

Missa inte höstens Science! by Infotiv där Infotivs egen Hamid Ebadi kommer att prata om "Realistic Simulation for Testing and Training Autonomous Vehicles". 

Tid: 18/11 kl 10-11.30.

Läs mer

Mäta yttemperatur utan vidröring – går det?

På Infotiv händer det alltid spännande saker. Kanske beror det på att här arbetar så många spännande och kunniga personer? En av dem är Majid Samani som har utvecklat ett system för att utan vidröring kunna mäta yttemperatur i elektronisk utrustning.

Läs mer

Infotiv levererar teknik för testning på högsta nivå

Det känns fantastiskt roligt för oss på Infotiv att även i dessa tider kunna leverera teknik för testning på högsta nivå och till ett av landets största teknikföretag.

 

Läs mer

Kurs i ISTQB – öka testkunskapen och takten på utvecklingen

Det är med stolthet och glädje vi kan meddela att Infotiv har blivit utsedda till ackrediterade utbildare inom ISTQB 2018 Foundation Level. 

Utbildningen är koncentrerad runt SSTB:s (Swedish Software Testing Board) kursplan och det främsta målet är att du som deltagare ska bli en certifierad mjukvarutestare. 

Infotiv har lång erfarenhet av företagsanpassade utbildningar och har även etablerat ett starkt samarbete med akademin.

Varmt välkommen att läsa mer på [länk]

Läs mer