Du är här

Nyheter från Infotiv

Ge bort Infotivs populära kurser i jul!

Dax för julklappar! Beställ Infotivs kurser till en medarbetare (eller kanske till dig själv). Kunskap – en present som räcker länge! 

Spana in vårt utbud:

Läs mer

Sänkta CO2-utsläpp från Infotivs bilar

Nu har vi sänkt CO2-utsläppen från Infotivs bilar igen! Vi arbetar aktivt och långsiktigt för att minska våra bilars utsläpp. Målet var att släppa ut max max 66 gram/km senast 2023. Nu har vi redan nått målet samtidigt som antalet bilar minskat från tretton till åtta. 

Senaste bilen släpper ut 19 g/km och snittet är nu 60 g/km. Under året har Infotiv även gått med i bilpolen Volvo On Demand. Vi kommer fortsätta resan mot koldioxidneutralitet, även om bristen på laddpunkter tyvärr innebär att det tar längre tid att nå vårt mål.

Läs mer

Välsmakande teambuilding med Infotiv

Vilken kväll! Glädjen var stor när en grupp Infotivare samlades i Ankarsmedjans mysiga lokaler för att laga mat ihop i historisk miljö. Med uppslupen värme, koncentration och samverkan nåddes resultat som gjorde oss alla stolta, glada och mätta. 

Läs mer

Välkommen till Science! By Infotiv den 5 december

Vill du gå på riktigt skarpa föreläsningar om teknik? Gratis? YES! Välkommen till nästa Science! By Infotiv den 5 december. Den här gången har vi två föreläsare. Dr Emil Alégroth som föreläser under ämnet "Scout, a tool for Augmented GUI testing" samt Dr Umar Zakir som föreläser under ämnet "Importance of Collaborations for Cybersecurity Implementation in Different Fields".

Läs mer

Behöver ditt ingenjörsteam också träffa Fredrik?

Ytterligare 14 ingenjörer inom fordonsindustrin har fått utbildning i Functional Safety av vår eminente Fredrik Lundgren. Vilket härligt gäng! Över 100 ingenjörer har gått utbildningar i ämnet hos oss på Infotiv. Hur är det hos er? Behöver ditt team också träffa Fredrik och få grunderna i denna standard? Ta kontakt med Fredrik så hjälper vi er: fredrik.lundgren@infotiv.se

Läs mer

Infotiv träffade framtidens IT-stjärnor

Superkul att träffa framtidens IT-stjärnor på IT-högskolans arbetsmarknadsdag i Göteborg! Det blev spännande samtal kring projekt för Lärande i arbete, ett projekt där vi på Infotiv anlitar just studenter. Såklart kom möjligheterna till framtida arbete på Infotiv på tal. Vi passade också på att bonda med IT-högskolans schyssta och trevliga medarbetare, som vi verkligen gillar att samarbeta med. Tack alla för en riktigt trevlig dag!

Läs mer