Du är här

Nyheter från Infotiv

Punschrullens dag 2023

Äntligen dags för Punschrullens dag! Igår packades det för fullt och idag åker mängder av Infotivare ut med 2000 supergoda punschrullar till ett antal kunder.

Läs mer

Infotiv söker dig som älskar testmetodik, AI och Machine Learning

Är du vår nästa stjärna inom AI, Test och Machine Learning? Spana in vår film och connecta med Martin Karsberg eller Elias Sonnsjö och prata mer. 

Läs mer

En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi på Infotiv!

För 24:e gången i ordningen har vi på Infotiv det stora nöjet att få önska en riktigt god jul och ett gott nytt år. Alla ni härliga medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners – tack för ett fantastiskt 2022. Vi ses 2023 (och då ska vi fira, för då fyller Infotiv 25 år)! 

Läs mer

Ge bort Infotivs populära kurser i jul!

Dax för julklappar! Beställ Infotivs kurser till en medarbetare (eller kanske till dig själv). Kunskap – en present som räcker länge! 

Spana in vårt utbud:

Läs mer

Sänkta CO2-utsläpp från Infotivs bilar

Nu har vi sänkt CO2-utsläppen från Infotivs bilar igen! Vi arbetar aktivt och långsiktigt för att minska våra bilars utsläpp. Målet var att släppa ut max max 66 gram/km senast 2023. Nu har vi redan nått målet samtidigt som antalet bilar minskat från tretton till åtta. 

Senaste bilen släpper ut 19 g/km och snittet är nu 60 g/km. Under året har Infotiv även gått med i bilpolen Volvo On Demand. Vi kommer fortsätta resan mot koldioxidneutralitet, även om bristen på laddpunkter tyvärr innebär att det tar längre tid att nå vårt mål.

Läs mer

Välsmakande teambuilding med Infotiv

Vilken kväll! Glädjen var stor när en grupp Infotivare samlades i Ankarsmedjans mysiga lokaler för att laga mat ihop i historisk miljö. Med uppslupen värme, koncentration och samverkan nåddes resultat som gjorde oss alla stolta, glada och mätta. 

Läs mer