Nyheter från Infotiv

Infotiv ackrediterad Training Provider

Med den prestigefulla ackrediteringen ISTQB Training Provider erbjuder Infotiv nu en kvalitetssäkrad kurs i mjukvarutest.

Läs mer

Ny ordförande i BOTI

Infotivs Erik Sundström får det prestigefyllda uppdraget som styrelseordförande i BOTI, branschorganisationen för teknikinformation. BOTI vill skapa en positiv inställning och sprida kunskap, både nationellt och internationellt.

Läs mer

Infotiv Q1 - GGWP

Under perioden januari till mars 2018 omsatte Infotiv 58 990 126 SEK, en ökning med 20,5 procent. Resultatet blev 6 719 000 SEK, vilket ger en rörelsemarginal om 11,4 procent. Resultatet är 56 procent högre än samma period 2017 och över budget. 

Läs mer

Hur testar man bil utan en bil?

 

Tisdagen den 17 april medverkar Martin Lundgren från Infotiv på ett SAST-event för testare. Hur testar man bil utan en bil? Den frågan får sitt svar under kvällen.

Läs mer

Möt oss på Vehicle Electronics & Connected Services

Infotiv deltar genom Netgroup på mässan VECS 2018. Den 12 och 13 april är du varmt välkommen till vår monter F02:03. Kom och prata fordonselektronik och connectivity med oss över en kopp kaffe. 

Läs mer

Riksdagsman Hans Rothenberg på besök hos Infotiv

I veckan besökte riksdagsmannen Hans Rothenberg (M) Infotiv tillsammans med Anna Gillek (Svenskt Näringsliv) och Anders Lenhoff (Almega). Vi visade upp lite av de spännande saker som pågår tex vår utbildnings- och utvecklingsplattform för självkörande bilar och bygget av ett HIL-testsystem som skall levereras till Indien. 

Läs mer