Nyheter från Infotiv

Hur testar man bil utan en bil?

 

Tisdagen den 17 april medverkar Martin Lundgren från Infotiv på ett SAST-event för testare. Hur testar man bil utan en bil? Den frågan får sitt svar under kvällen.

Läs mer

Möt oss på Vehicle Electronics & Connected Services

Infotiv deltar genom Netgroup på mässan VECS 2018. Den 12 och 13 april är du varmt välkommen till vår monter F02:03. Kom och prata fordonselektronik och connectivity med oss över en kopp kaffe. 

Läs mer

Riksdagsman Hans Rothenberg på besök hos Infotiv

I veckan besökte riksdagsmannen Hans Rothenberg (M) Infotiv tillsammans med Anna Gillek (Svenskt Näringsliv) och Anders Lenhoff (Almega). Vi visade upp lite av de spännande saker som pågår tex vår utbildnings- och utvecklingsplattform för självkörande bilar och bygget av ett HIL-testsystem som skall levereras till Indien. 

Läs mer

Martin Karsberg

Infotiv sponsrar ICST

Infotiv kommer tillsammans med storföretag som Google, Volvo och Ericsson att sponsra den internationella konferensen ICST i Västerås 9:e till 13:e april. Konferensen har ett stort forskningsfokus och berör ämnen som testning och verifiering av mjukvara.

Läs mer

För fyra år sedan, Master Thesis. Idag framgångsrik konsult hos Infotiv.

För fyra år sedan gjorde Viktor Nilsson sin master thesis i samarbete med Infotiv. Idag är han konsult, scrum master och kompetensledare på samma företag – en riktigt bra start på karriären! Men också ett bra exempel på hur viktigt det är för företag att sätta kompetensfrön i fruktbar jord och odla framtidens stjärnskott.

Läs mer

Science! by Infotiv 2018

Infotiv anordnar återigen en frukostföreläsning med fokus på testmetodik och effektiv utveckling. Professorerna Richard Torkar och Robert Feldt kommer att presentera det absolut senaste inom forskningen. Förra året blev en succé, så anmäl dig redan nu för att få en plats!

Läs mer