Mekanik

Vi hjälper företag att snabbt gå från koncept till färdig produkt. Vi förkortar innovations- och produktutvecklingsprocessen genom smarta konsulttjänster och kvalitetssäkrad spetsteknologi. Välkommen till ett vinnande team! 
 

Key facts

Lottie file

ISO 9001 OCH 14001-CERTIFIERADE

TEAM AV SENIORA OCH JUNIORA KONSULTER

FINNS I GÖTEBORG, MALMÖ, SÖDERTÄLJE

KONSULTER PÅ PLATS

ERBJUDER UTBILDNINGAR

LÅNG ERFARENHET OCH SPETSKOMPETENS

En lysande glödlampa, klart glas med synlig glödtråd, som står av sig själv i två kupade händer. Ovanpå lampan ett antal hexagoner med olika ikoner i.

Från koncept till färdig produkt

Produktutvecklingsprocessen inom industrin går allt snabbare. Tempot ökar och konkurrensen hårdnar. Att utveckla produkter, tjänster och lösningar i snabbt tempo är avgörande för den som vill ligga i framkant.

Vi hjälper företag att snabbt gå från koncept till färdig produkt. Vi förkortar utvecklings- och innovationsprocessen genom smarta konsulttjänster och kvalitetssäkrad spetsteknologi. Välkommen till ett vinnande team! 

Vid produktutveckling är vi vana vid att våra kunder ställer höga krav på vår förmåga att utveckla avancerad teknik, göra rätt prioriteringar och kunna leverera om och om igen. En självklar del av vardagen för en "Infotivare". 

Vi levererar allt från CAD-modeller till fysiska detaljer (prototyper) och vi har erfarenhet av en mängd olika tillverkningsmetoder och material.

Tre män och en kvinna, alla i tjugo till trettioårsåldern. De är en tajt grupp som tittar på en monitor. En av kvinnorna pekar på skärmen.

Vi löser helheten för våra kunder 

Vi vill göra tillvaron för våra kunder så enkel som möjligt genom att erbjuda en kunskapsorganisation med både bredd och spets

När du anlitar Infotiv för produktutveckling får du tillgång till kvalificerade konsulttjänster, erfarna produktutvecklare, strategisk och teknisk rådgivning samt helhetslösningar

Vi hjälper dig att: 

  • förbättra er produktutveckling, från koncept till färdig produkt 
  • sätta tekniken i ett större sammanhang, alltid med användaren i fokus 
  • behärska CAD-verktyg, processer och metoder.
Produktutveckling och Produktutvecklingsprocess. I mitten en artificiell glödlampa. Runt glödlampan en stor grupp plastfigurer. Bilden ska visa hur ett team kan få en lysande idé

Bred kompetens gör dig trygg 

Vi får ofta höra att det är vår kompetensbredd som gör oss till en trygg och uppskattad leverantör till många av Sveriges största företag. 

Många delkompetenser måste ständigt ligga på toppnivå för att produktutveckling ska bli verkligt framgångsrik. Här är ett urval av kompetenser som vi erbjuder våra kunder:  

  • mekanisk konstruktion 
  • uppdragsledning 
  • förstudie 
  • processoptimering / beredning 
  • materialkunskap 
  • attribut / produktegenskaper 

 Vi behärskar de flesta varianter av CAD-, PDM- och CAE-system som finns på marknaden. Vi har dessutom hög kompetens inom såväl produktionsmetoder som material

Vi hanterar såväl från uppdrag på plats hos våra kunder till komplexa utvecklingsprojekt som vi driver och ansvarar för från våra egna kontor. 

En hand håller en penna som skriver på en tablet. Till höger står en uppfälld laptop. Som ett eget lager syns artificiella diagram i olika transparenta ytor.

Vi älskar att både utveckla och kommunicera avancerad teknik.  

Vi brukar sammanfatta vår verksamhet med att vi utvecklar och kommunicerar avancerad teknik. 

Även inom vår organisation för mekanik genomsyrar denna tanke vår verksamhet och vi ser teknik och kommunikation som två tätt sammanlänkande områden.  

Händer lagda ovanpå varande, såsom man gör när man är överens och vill bygga ett starkt lag eller team. I bakgrunden en leende yngre man med lätt skäggstubb.

Varmt hjärta, skarp hjärna 

Internt pratar vi om konsulter som drivs av det varma hjärtat och levererar med hjälp av den skarpa hjärnan

Vi gillar starkt idén med att vi alla jobbar ingår i samma team av smarta individer som hjälper och stöttar varandra. Det tillämpar vi även inom vår grupp av konstruktörer och uppdragsledare.  

Den tekniska erfarenheten hos Infotiv är omfattande. Det är dessutom kul att jobba ihop. En Infotivkonsult är en trevlig person!

John Fahlnaes, Åttonde huset AB
Ett personalfoto på Maria Boberg

Kontakta Maria

Maria Broberg är ansvarig för affärsområde Mekanik och hjälper dig gärna!

Du når Maria på:

Tel: +46 709 52 94 29
E-post: maria.broberg@infotiv.se

Du kan även fylla i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.