Mjukvara

Dagens mjukvaruprodukter och tjänster behöver utvecklas snabbt, kostnadseffektivt och möta användarens behov utan att tumma på kvalitet eller funktionalitet. Målet nås genom behovs-, data- och testdriven mjukvaruutveckling.
 

Key facts

Lottie file

ISO 9001 OCH 14001-CERTIFIERADE

TEAM AV SENIORA OCH JUNIORA KONSULTER

FINNS I GÖTEBORG, MALMÖ, SÖDERTÄLJE

KONSULTER PÅ PLATS

ERBJUDER UTBILDNINGAR

LÅNG ERFARENHET OCH SPETSKOMPETENS

En laptop vars skärm är artificiellt halvtransparent. En hand skriver på tangentbordet.

mjukvara med data och test i centrum 

Infotiv skapar mjukvarulösningar skräddarsydda efter användarens behov, med data och test i centrum. 

Medvetna slutanvändare och avancerad teknik gör det viktigare än någonsin att hänga med och lansera nya funktioner. Den supersnabba digitaliseringen innebär att det är just inom mjukvara som tillväxten av funktioner är som störst.

För att inte hamna efter i konkurrensen behöver du få ut nya funktioner snabbt, kostnadseffektivt och med rätt timing

Välkommen till Infotiv! Vi har teamet du behöver, med både bred och spetsig kompetens på mjukvaruområdet. Vi tar fram de användarvänliga lösningar du verkligen behöver, som möter användarens krav och håller hög kvalitet.

Mer om mjukvaruutveckling
Två kvinnor och en som sitter i soffa och skrattar på jobbet. Två håller en laptop.

värde­skapande lösningar och smarta arbetssätt

Att skapa mjukvarulösningar handlar om att skapa värden. Det krävs effektiva processer för att ta fram kostnadseffektiva, kvalitetssäkrade mjukvaror som svarar mot användarens behov och önskemål. 

På Infotiv når vi alla dessa mål genom att såväl utvecklare som ledare har ett starkt fokus på just värdeskapande aktiviteter i våra kunders projekt. 

Mer om processer och arbetssätt
Artificiell bild som visar laptop, stpalar, diagram samt en liggande mobil och några vyer av typen windows eller finder.

I teknikens framkant

Vi på Infotiv är med och formar framtidens mjukvarulösningar. Tillsammans med partners från industrin och akademin deltar vårt inhouse-team  i flera forskningsprojekt för att ta fram framtidens lösningar. 

Söker ni en samarbetspartner till forskningsprojekt inom mjukvara? Kontakta oss! 

Händer som lagts ovanpå varandra, såsom när man vill bilda en grupp eller ett team. I bagrunden ser man ett mansansikte, en man med mörkt hår och lätt skäggväxt.

Varmt Hjärta, Skarp Hjärna

Kreativitet och innovation föds genom samarbete och lagspel. När individer får utvecklas både som människor och tekniskt.  Därför är vårt signum ”Varmt hjärta och skarp hjärna”. 

Hos Infotiv skapar vi tekniska lösningar samtidigt som vi delar våra idéer, skapar god stämning och är redo att alltid sträcka ut en hjälpande hand till våra kollegor. 

Ett personalfoto på Maria Kindmark Alemyr

Kontakta Maria!

Maria älskar att prata smarta upplägg för att skapa bra mjukvara. Slå en pling eller skicka ett mail så hjälper hon dig mer än gärna!

Tel: +46 76 890 78 72
E-post: maria.alemyr@infotiv.se

Du kan även fylla i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.