Infotiv på VECS i Göteborg

Dags för VECS (Vehicle Electronics & Connected Services)! På Svenska Mässan i Göteborg samlas branschen inom Autonomous, Electrification och Connected Vehicles & Mobility för att dela kunskaper om framtidens transportlösningar.

Otroligt spännande tycker förstås vi på Infotiv och Netgroup. Vi träffade Magnus de Canesie och Tomas Sjögren från Infotiv och självklart passade vi på att ställa några korta frågor till Magnus:

Varför vill Infotiv och Netgroup vara med på VECS?Varför vill Infotiv och Netgroup vara med på VECS?

– Här vill vi vara med och möta de mest innovativa hjärnorna inom autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon. Mig och Fredrik Lundgren kan man träffa i Netgroups monter. Sen vill vi ju själva gå på de riktigt intressanta föreläsningarna.

Vad hoppas ni själva få med er från VECS?

– Här kommer vi att få djupgående insikter och nya kunskaper. Men vi passar även på att nätverka med över 1600 ledande befattningshavare från ledande OEMs, leverantörer, akademin, nystartade företag, transportföretag och kommuner. Det kommer att bli grymt!

Om jag som besökare söker upp just dig, Magnus, i montern… vad är det första du berättar för mig då?

– Då vill jag veta mer om dina kommande utmaningar inom mjukvaruutveckling och testlösningar, som till exempel SIL och HIL miljöer.

Vi tackar för pratstunden och önskar Magnus, Tomas och de andra kollegorna från Infotiv och Netgroup två fantastiska dagar på VECS!

asdf