Vi säger välkommen till vår nya konsultchef Elisabeth!

Vi säger välkommen till Elisabeth Larsen som är ny konsultchef hos Infotiv Information Design. Med gedigen erfarenhet från IT-branschen och ett stort intresse för människor, kommunikation och relationer blir hon en nyckelspelare inom Infotivs affärsområde teknikinformation.

Elisabeth kommer närmast från IT-branschen och rollen som Customer Success manager och projektledare för en SaaS-produkt. Hos Infotiv blir hon konsultchef i en spännande tid av tillväxt och förändring. 

– På Infotiv gör vi intressanta saker och det är roligt att vi ligger i framkant på så många spännande områden. Jag ser verkligen fram mot att få börja arbeta med våra kunder och är nyfiken hur jag kan hjälpa dem med sina utmaningar. 

Att få komma till Infotiv just när det pågår en utvecklingsprocess inom säljorganisationen tycker Elisabeth är spännande och positivt.

– Jag hoppas kunna bidra med min kreativitet och lite nya infallsvinklar, både när det gäller att bygga ny organisation och inom nykundsbearbetning. Jag ser förstås också mycket fram mot det sociala livet, att få bli en del av teamet som ska driva Infotiv framåt och uppåt. 

Viktigt med mjuka värden

Att Infotiv arbetar aktivt med de mjuka värdena är välkänt och något Elisabeth ser som en mycket viktig tillgång. Hon berättar om den stora öppenhet och hjärtliga stämning som hon mötts av och att den verkligen känns genuin och äkta. Elisabeth tror att begreppet varmt hjärta och skarp hjärna dessutom hjälper Infotiv att förstå sina kunder bättre. 

– Det blir lättare att relatera till kunderna och deras utmaningar. Att hamna på en nivå där man kan prata om saker och ting, där man inte bara går in för att presentera en lösning, utan också förstår sammanhanget, varifrån den man pratar med kommer från. Jag tror att relation är A och O. 

Nyfiken och äventyrsinriktad biohacker

Privatpersonen Elisabeth är nyfiken och äventyrinriktad. Hon reser mycket, gärna ensam och beskriver sig som lite riskbenägen. 

– Jag chansar gärna ibland. För mig som person gör det inte jättemycket att jag inte har full kontroll på läget. Jag går gärna in och testar lite olika saker, det tycker jag är väldigt roligt. Jag ser oftast fler möjligheter än hinder och som person är jag lugn och inte lättstressad.

Hon tar väl vara på sin fritid och laddar batterierna genom att läsa en hel del böcker, träna på gymmet eller spela golf. Ett särskilt intresse är biohacking.

– Jag tror att det finns mycket att vinna på att utgå från vilka vi är som biologiska varelser, att optimera såväl biologin som psyket. Kost och sömn är viktiga faktorer som påverkar energi och humör och man får väldigt snabba resultat. Målet är att vara så sjukdomsfri och hälsosam som möjligt, säger Elisabeth.

Vi på Infotiv önskar Elisabeth varmt välkommen till vårt team och önskar henne lycka till!

En blond kvinna i 40-årsåldern står i en korridor och ler mot kameran. Bilden föreställer Elisabeth Larsen.