Infotiv spanar trenderBOTI-gala!

I år var det 10 år sen den första BOTI konferensen gick av stapeln och det firades med galamiddag och lite extra piffiga deltagare från oss som jobbar med teknikinformation i Sverige och delar av Europa. 

För många är mötet med branschkollegor och nätverkandet en stor och viktig del av konferensen. Det finns ju SÅ mycket som vi har gemensamt och som vi kan dela med oss av! 

Inte minst märktes det när det blev dags för tankesmedja och diskussioner. Frågorna höll på att aldrig ta slut! Dessutom ett riktigt bra program med väldigt intressanta och aktuella ämnen som vi fick lära oss mer av. 

Det pratades självklart mycket om generativ AI och hur det kommer att hjälpa oss teknikinformatörer att arbeta snabbare och effektivare med allt ifrån underlag till översättningar. 

Det var även mycket fokus på hållbarhet och ansvarstagande. Viktiga ämnen i dessa tider! Och så generation Z förstås - som ställer nya och allt högre krav på företag och deras produkter.

Nu är vi laddade för nya projekt och utmaningar från kunder som ger oss förtroendet att öka värdet på deras produkter genom att skapa riktigt bra teknikinformation!  

Ett konferensrum med många sittande människor. Alla vänder ryggen mot kameran.