Du är här

Välkommen till Infotiv, Cecilia!

Det är en stor glädje för oss att få hälsa Cecilia, eller Cicci som hon gärna kallas, varmt välkommen till Infotiv. Med start under våren 2021 genomför Infotiv satsningen ”Vi lägger i Sydväxeln”, där Cecilia har en central roll som vår nya Site Manager i Malmö.

Cecilia har en bakgrund inom teknikkonsultverksamhet där hon bland annat har haft olika ledarskapsroller och nu senast arbetat med fokus på kundvård och kunddialog. Beteendebevetenskap är något hon både är intresserad av och har studerat, kunskaper som kommer väl till pass i rollen som Site Manager.

När jag träffar Cicci blir det snabbt tydligt att hon är en lagspelare som drivs av möten med människor och av att samarbeta. Träning är hennes  stora fritidsintresse, ett intresse som även fungerar som ventil.

– Träning är mitt sätt att få energi och göra av med energi. Det har blivit en skön mix av passion, meditation och återhämtning, säger Cicci.

– Jag har alltid haft med mig träning i olika former. Det är bra att lugna ner springet i kroppen med exempelvis fotboll, cykling, skidor, styrketräning och då gärna gruppträning med mycket skratt och tjo!

Cicci gillar träning i alla former

Hur beskriver du dig själv?

– Jag är social, gillar team och teamkänsla. Kort och gott: jag gillar att samverka med andra och har det som en röd tråd när det gäller familj och yrkesliv. Viktiga värdeord för mig är tillit och respekt. Sa jag att jag gillar att nätverka

Cicci bor i Hjärup, en härlig metropol mellan Lund och Malmö. Perfekt läge för Infotiv Syd, som har kunder och medarbetare just i den regionen. Hon bor i ett hus med en liten trädgård som är anpassad för lagom nivå av skötsel med växter för flera olika växtzoner. Prunkande grönska med massor av blommor och buskar på ena sidan och mer spartansk och asiatisk känsla på den andra. Kanske blir det en flytt till Malmö längre fram när tonårsdöttrarna är lite äldre.

Har du någon passion eller något ”nörderi” som du vill berätta om?

– Utöver träning och trädgård? Det skulle kunna vara kost och matlagning. Jag gillar att laga mat och försöker få till något bra av vad som finns i kylskåpet. Det har blivit en utmaning att utforska och prova sig fram. Barnen vill ha repetition men det blir inget med det, säger hon med ett skratt.

 

Ett stort intresse är också att resa, både på sommar och vinter med en skidresa om året.

– Väldigt kul att höra att Infotiv brukar åka på skidresa varje år! Det ser jag verkligen fram emot!

Hur har din första tid varit på Infotiv? Motsvarar den förväntningarna samt vårt sätt att marknadsföra oss?

– Ja, verkligen. Det var bland annat titeln på rekryteringsannonsen som fångade mitt intresse: ”Relationsskapande site manager Infotiv Syd”.  Den beskrivningen motsvarar absolut vad jobbet går ut på. Det handlar om personalvård, kundkontakt och att ta hand om vår site. Jag trivs jättebra med att göra olika saker där alla delar samverkar.

– Under anställningsintervjun pratade vi om att grunden till Infotivs framgång är medarbetare och företagets värderingar, exempelvis pratade vi om varmt hjärta och skarpa hjärnor. Det kan jag verkligen skriva under på, efter att ha blivit välkomnad med öppna armar. Det är kul att gå till jobbet varje dag, ett jättehärligt gäng med olika personligheter, olika kompetenser och väldigt hjälpsam stämning. Jag ser fram emot att träffas fysiskt efter semestern, säger Cicci.

Kost och matlagning är också ett av Ciccis intressen.

Innan vi avslutar, hur går dina tankar om framtiden?

– Jag vill verkligen satsa på att bygga vidare på teamkänslan, där vi hjälps åt och med inställningen att inget förslag är för litet för att nämnas. Alla kan bidra på något sätt och vi strävar efter ett öppet klimat. Och så känns det väldigt roligt att jobba med vår satsning ”Infotiv lägger i Sydväxeln”, inte bara att rekrytera nytt folk utan också att göra det tillsammans med vår befintliga personal och utvecklas ihop, understryker Cicci.

Nätverka med Cicci och bli en del av Infotivs ”SydVäxel”!

Som Cicci berättar i artikeln tycker hon om att nätverka och ser fram mot att få kontakt med medarbetare, potentiella medarbetare och kunder och säger att dörren till kontoret alltid är öppen.

Ciccis kontaktuppgifter är:

Varmt välkommen Cicci, önskar hela Infotiv

Share this page