Framtidens eftermarknad

Att utveckla framtidens serviceorganisation kommer att bli en stor och spännande utmaning. I en nära framtid där produkterna är uppkopplade och tjänsterna digitaliserade kommer nämligen mängden tjänster att öka – och kundrelationer och affärsmodeller att förändras.

Nu tänker Infotiv ta nästa steg för att rusta oss inför en verklighet som tidigare varit science fiction. En framtid där bilen är en tjänst och där all fordonsservice sköts direkt och trådlöst via molnet. Där inte ens bilförsäljarna finns kvar, men där behovet av förstklassig personlig service är minst lika stort som idag. Marknaden är inte där än, men kommer att komma dit – och det fortare än många tror.

Infotiv tar täten

Nu tar Infotiv täten i skapandet av de nya tjänster och kompetenser som behövs i framtidens eftermarknadsorganisationer. Därför söker vi nu hela kompetenspaletten till vårt team – från experter inom fordon och eftermarknad till dig som brinner för affärsutveckling, tjänsteutveckling, e-handel och molntjänster. Men vi söker också dig med kompetenser som vi inte visste att vi behövde – uppfinnarjockar, digitaliseringsnördar och fordonsfantaster – både som medarbetare och som samarbetspartners.

Bli del av ett vinnande team

Vi söker dig som är innovatör och inspiratör. Som tror att det går att förändra världen som konsult, och som vill uppfinna teknologi som gör att produkter och människor utvecklas snabbare. Vad du kallar dig är mindre viktigt – huvudsaken är att du vill vara med och bygga ett vinnande team. Då kompetensöverföring och utveckling blir en del av uppdraget välkomnar vi såväl seniora som mer juniora sökande.

Tillsammans kommer vi att skapa framtidens serviceorganisation, där uppkopplade bilar och mobila serviceteam tar kundservice till helt nya nivåer.

Vill du vara med på vår innovationsresa? Varmt välkommen att kontakta oss!