Du är här

Häng med på vår innovations--resa!

Infotiv hjälper företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocessen. Vi erbjuder teknikkonsulter och teknologi i Göteborg, Södertälje och Malmö.

Vårt mål är att produkter och människor ska kunna utvecklas snabbare. Vi utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö och Södertälje och vi är idag drygt 200 medarbetare.

Varmt välkommen till ett vinnande team – oavsett om du är kund eller potentiell medarbetare.

Våra branscher

På Infotiv kan vi erbjuda spetskompetens i världsklass inom en handfull stora affärsområden som vi valt att fokusera lite extra på. Vårt mål är att effektivisera och underlätta alla stadier i din produkts livscykel. Från utveckling till försäljning och eftermarknad.

Men alla som arbetar passionerat med teknik och ingenjörskonst vet hur det är – man är intresserad av det mesta! De bästa ingenjörerna kan mycket mer än sitt specialområde. Så är det även för oss på Infotiv. Därför är vi riktigt bra på att hitta smarta och innovativa lösningar inom de mest skilda områden. Utmana oss gärna!

Våra tjänster

Vi på Infotiv kan teknik eftersom vi älskar teknik. Vi älskar att prata teknik, att skapa teknik och att informera om teknik.

Innovativa människor tänker innovativa tankar. Därför strävar vi ständigt efter att hålla oss attraktiva för marknadens främsta talanger på teknikområdet.

Vi erbjuder dig det bästa inom dessa tre kategorier:

  • Projektledare som stöttar dig med kvalitetsledning, processutveckling och teknisk projektledning.
  • Ingenjörer som hjälper dig med produktutveckling, kravhantering, test och verifiering, samt framtagning av diagnos-, reparations- och servicemetoder.
  • Specialister på teknikinformation som presenterar, förklarar och visualiserar dina produkter.