Häng med på vår innovations--resa!

Infotiv hjälper företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocessen. Vi erbjuder teknikkonsulter och teknologi så att produkter och människor utvecklas snabbare. Vi utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.

Våra kontor finns i Göteborg, Malmö och Södertälje och vi är idag drygt 200 medarbetare.

Med stolthet och glädje hälsar vi såväl kunder som medarbetare välkomna till ett vinnande team! 

Våra branscher

Infotiv har några stora affärsområden där vi kan erbjuda spetskompetens i världsklass. Vårt mål är att effektivisera och underlätta alla stadier i din produkts livscykel. Från utveckling till försäljning till eftermarknad. 

Men alla som arbetar med teknik och ingenjörskonst vet hur det är – man är intresserad av det mesta! De bästa ingenjörerna kan mycket mer än sitt specialområde. Så är det för oss på Infotiv också. Därför är vi riktigt bra på att hitta smarta och innovativa lösningar inom de mest skilda områden. Utmana oss gärna!

Våra tjänster

Vi kan teknik eftersom vi älskar teknik. Vi älskar att prata teknik, att skapa teknik och att informera om teknik.

Innovativa människor tänker innovativa tankar. Därför strävar vi ständigt att hålla oss attraktiva för marknadens främsta talanger på teknikområdet.

När du som kund vänder dig till Infotiv, erbjuder vi dig det bästa inom dessa tre kategorier:

  • Projektledare som stöttar dig med kvalitetsledning, processutveckling och teknisk projektledning.
  • Ingenjörer som hjälper dig med produktutveckling, kravhantering, test och verifiering, samt framtagning av diagnos-, reparations- och servicemetoder.
  • Specialister på teknikinformation som presenterar, förklarar och visualiserar dina produkter.