Träffa Infotiv på CHARM!

Snart färdig ingenjör? Intresserad av att bli konsult i utvecklingens absoluta framkant? Strålande! Vi är nyfikna på dig. Den 6 och 7 februari finns vi på CHARM och i år har vi en helt ny monter med "Lab Corner", där vi demonstrerar ny teknik. 

Vi på Infotiv vill att såväl teknik som människor ska få utvecklas och därför söker vi ständigt efter morgondagens stjärnkonsulter.

Instant Innovation är vår slogan och något vi verkligen lever upp till varje dag. Vi hjälper företag att förkorta innovations- och utvecklingsprocessen och utvecklar egen teknologi och utbildningsplattformar för att möta den moderna industrins – och den moderna människans – behov.

För dig som är på jakt efter en spännande arbetsplats erbjuder vi en anställning och uppdrag som får dig att växa – oavsett om du vill leda utvecklingen av morgondagens självkörande fordon eller ta fram nästa generations eftermarknadslösningar.

CHARM, som är Chalmers Studentkårs arbetsmarknadsmässa, äger rum på Chalmers och är öppen den 6 februari mellan 10-16 och den 7 februari mellan 10-15 .

Vi ses i vår monter som står i Ljusgården i SB-huset, monter nummer 6!

Share this page