Du är här

Träffa Infotiv på Armada och BOTI

Denna vecka träffar ni Infotivare både på arbetsmarknadsmässan Armada och på BOTI – branschdagarna för teknikinformation. Arrangemangen genomförs i Stockholmsområdet och lockar besökare från hela landet.

– Armada är ett perfekt skyltfönster mot framtidens arbetsmarknad, säger Erik Sundström som är ansvarig för Infotivs verksamhet i Stockholmsregionen och en av de som du har möjlighet att träffa på mässan.

Det är tredje gången som Infotiv är med på Armada på Kungliga Tekniska Högskolan, en mässa som lockar ca 12 000 ingenjörsstudenter och i år drygt 180 utställare.

– En stor del av Infotivs medverkan går ut på att sätta vårt varumärke i studenternas medvetande. Några mässbesökare är förstaårsstudenter som kanske ser oss för första gången, under sin utbildning blir de förmodligen återkommande besökare på Armada och vi har chans att träffa dem fler gånger, säger Erik. 

Representanter från alla Infotivs affärsområden finns på plats på Armada som pågår mellan tisdag 20 och onsdag 21 november. Exempelvis bjuder Infotiv Embedded Design in till Lab Corner i vår monter där ni har möjlighet att ta del av det senaste inom den teknik våra konsulter använder på sina uppdrag.

– Ett område vi lyfter fram är vår eftermarknadsinriktning där jag tycker att Infotiv sticker ut genom sitt stora fokus på att komplettera produkter och tjänster med tydlig information om hur konsumenten ska få ut optimalt värde både vid användande och i samband med underhåll, säger Erik.

På Armadas hemsida finns en matchnings-funktion där man inför sitt mässbesök kan välja mellan ett antal fördefinierade variabler i olika kategorier och så föreslår den bakomliggande sökmotorn matchning med ett antal företag. Ett roligt experiment, men som Erik konstaterar så är det viktigaste inom konsultbranschen det personliga mötet.

– För att passa som konsult ska man vara öppen och nyfiken, speciellt inom de områden jag rekryterar till väger personligheten mycket tungt. Infotivs motto för sina medarbetare är ”ett varmt hjärta och en skarp hjärna”, så kom gärna och prata med oss. Leta efter den mest orangea montern, avslutar Erik. 

Mer orange blir det på den årliga konferensen för teknisk dokumentation som arrangeras av BranschOrganisationen för TeknikInformation (BOTI). Under två dagar får de ca 180 deltagarna chans att ta del av aktuella visioner om framtidens teknikinformation samt inspireras av olika föreläsare. I anslutning till konferensen finns en mässdel där BOTI:s medlemsföretag visar upp sina verksamheter. Konferensen pågår 21-22 november.

– Vi bjuder in till kalas i vår monter för att tillsammans med alla BOTI-deltagare fira att Infotiv fyller 20 år, berättar Henrik Alvstråle från Information Design som ansvarar för att organisera vårt deltagande på BOTI 2018.

Det blir ballonger och bubbel i montern samt fiskedamm, quiz med fokus på 1998 och naturligtvis möjlighet till en massa nätverkande med kunder, kollegor från andra konsultbolag och studerande på olika teknikinformatörsutbildningar.

Nytt för i år är att deltagarna bjuds in till idésmedjor där de ges chans att diskutera aktuella ämnen i branschen. Samtalen leds av konferensens så kallade ”key note speakers” som i år är digitaliserings-experten Beata Wickbom samt trend-spanaren och författaren Göran Adlén.

Infotiv är ett av medlemsföretagen i BOTI och tidigare nämnda Erik Sundström är organisationens ordförande. Vi är även representerade i flera av BOTI:s arbetsgrupper och råd som jobbar för att utveckla möjligheterna och förutsättningarna för teknikinformation.

Så, ni som är inbokade på BOTI 2018 – varmt välkomna till vår monter för att fira Infotivs första 20 framgångsrika år!

Tid och Plats ARMADA: Armada, Tekniska Högskolan Studentkårs arbetsmarknadsmässa, äger rum på KTH i Stockholm och är öppen den 20 november mellan kl 10-16 och den 21 november mellan kl 10-15.

Hemsida: https://armada.nu/

Tid och Plats BOTI: BOTI 2018, branschdagar för teknisk dokumentation på Quality Globe Hotel i Stockholm anordnas 21-22 november.

Hemsida: https://boti.se/boti-2018-den-svara-jakten-pa-det-enkla

Share this page