Den 4 september 2015 var det dags för Infotivs årliga företagsmöte. Vissa fick gå upp tidigare än andra men klockan nio var de flesta av oss samlade i Wallenstamsalen i Göteborgs stadsmuseum. Våra kollegor från Stockholm och Malmö hade tagit sig hit med tidiga morgontåget. 

Efter en gemensam frukost med smoothie, mackor, juice och välbehövligt kaffe var alla redo för ett varm välkomnande av Alf. Även Erik och Dan delgav bra information om företaget samt sitt jobb inom det.

Efter en timmes gemenskap delades hela gänget upp i två grupper för att under  för- och eftermiddagen gå på två olika aktiviter..  

Grupp ett fick ett besök på maritiman med guidad tur och besök i en Ubåt,  de fick lära sig mer om vår vackra stad Göteborg och fick  lite skämt och underhållning av Sveppe därtill. Grupp två fick lära sig mer om hur illa våra noshörningar behandlas i  Afrika. En timmes föreläsning av Perfect World Foundation som jobbar dagligen med att motverka tjuvskytte och jakten av betar och horn.   

Efter en god lunch med Spira foodtrucks utanför kronhushallarna var det dags för byte i grupperna.  

Eftermiddagen rullade på och klockan 15 samlades alla på kontoret för afternoontea och lagtävlingen ”Skarp hjärna”.  Grupperna skulle påvisa en teknisk-  pryl, fenomen eller händelse. Detta sattes ihop till en  presentation som skulle uppvisas senare på kvällen.  

Med ringlinjen färdades vi sedan  runt för en tur i  Göteborg, slutdestinationen på resan var kvällens festplats; Skansen kronan. Det bjöds på underhållning med musik och standup  under hela färden dit.  Väl framme fick vi en god buffé,  livemusik och presentationer av grupparbete. Vinnare av denna tävling var lag 7, bestående av Carl-Adam Hernvall, Sajed Miremadi, Karin Karlsson, Evgeny Groshev, Anders Nerdell, Henrik Alvstråle, Emma Yazdani och Pierre Ekwall.  Stort grattis till er! 

Det lag som lurades bäst var lag 2 med Ivan Rexed som gruppledare. Marten Postma, Mats Svensson, Gustav Andhill, Balder Lingegård, Kristian Larsson, Robin Bergenstråhle, Marcus Johansson, Christoffer Axelsson och Jonas Sonberger.  Ett glatt gäng avslutade dagen och kvällen framåt småtimmarna.          

 

Tack alla ni som var med, anordnade och tillförde.  Allt gott /Alf