Du är här

Infotiv stories

Härligt att få umgås igen!

Det är härligt att få umgås tillsammans tycker vi på Infotiv. 45 medarbetare från Göteborgskontoret gjorde sig nyligen en trevlig kväll på Spanska Köket, med tapas, sangria och shuffleboard. Kul att få ses så många samtidigt efter två långa år av restriktioner! Det blev verkligen en glad kväll! 

Läs mer

Spännande och smakrik teprovning för alla teälskare

Te är vi många som gillar – det smakar gott och skapar lugn inombords. För Infotivs hängivna tedrickare var det dags för fördjupningskurs och då ställde vår härliga kollega Yvette Palm upp och delade med sig av sin passion för te.

Läs mer

Grattis alla härliga jubilarer på Infotiv!

Att fira är viktigt! Nyligen uppmärksammade vi alla härliga jubilarer som arbetar på Infotivs affärsenheter IPD och IPE, alla med varma hjärtan och skarpa hjärnor!

Läs mer

Välkommen Sofie – vår nya värvning inom produktinformation

Infotiv Väst växer inom produktinformation och välkomnar Sofie Stålberg med en spännande utbildningsbakgrund där både kognitionsvetenskap och teknikinformation ryms i bagaget!

Läs mer

Karin brinner för hållbarhet

Att arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor är sedan länge en självklarhet för Infotiv – en del av vår självbild och en viktig faktor för att attrahera såväl kunder som medarbetare. Vi har intervjuat Karin Åberg, kvalitets- och miljöansvarig på Infotiv, för att få djupare inblick i hur företaget arbetar med just hållbarhet, både när det gäller människor, miljö och ekonomi.

Läs mer

”Varje uppdrag blir en byggsten för min framtid”

På Infotiv är det våra medarbetare som är vår allra största tillgång. Men hur är det att vara en ”Infotivare”? Vad utmärker företaget som arbetsgivare? Vad är nerven och själen och vad är det som får alla att må bra på jobbet? Vi har pratat med de som vet bäst – våra medarbetare. Läs om vad teknikinformatören och den hängivna båtmänniskan David Rask tycker om livet som konsult på Infotiv.

Läs mer