Du är här

Infotiv News

Punschrullens dag 2023

Äntligen dags för Punschrullens dag! Igår packades det för fullt och idag åker mängder av Infotivare ut med 2000 supergoda punschrullar till ett antal kunder.

Läs mer

Ge bort Infotivs populära kurser i jul!

Dax för julklappar! Beställ Infotivs kurser till en medarbetare (eller kanske till dig själv). Kunskap – en present som räcker länge! 

Spana in vårt utbud:

Läs mer

Välsmakande teambuilding med Infotiv

Vilken kväll! Glädjen var stor när en grupp Infotivare samlades i Ankarsmedjans mysiga lokaler för att laga mat ihop i historisk miljö. Med uppslupen värme, koncentration och samverkan nåddes resultat som gjorde oss alla stolta, glada och mätta. 

Läs mer

Välkommen till Science! By Infotiv den 5 december

Vill du gå på riktigt skarpa föreläsningar om teknik? Gratis? YES! Välkommen till nästa Science! By Infotiv den 5 december. Den här gången har vi två föreläsare. Dr Emil Alégroth som föreläser under ämnet "Scout, a tool for Augmented GUI testing" samt Dr Umar Zakir som föreläser under ämnet "Importance of Collaborations for Cybersecurity Implementation in Different Fields".

Läs mer

Infotiv träffade framtidens IT-stjärnor

Superkul att träffa framtidens IT-stjärnor på IT-högskolans arbetsmarknadsdag i Göteborg! Det blev spännande samtal kring projekt för Lärande i arbete, ett projekt där vi på Infotiv anlitar just studenter. Såklart kom möjligheterna till framtida arbete på Infotiv på tal. Vi passade också på att bonda med IT-högskolans schyssta och trevliga medarbetare, som vi verkligen gillar att samarbeta med. Tack alla för en riktigt trevlig dag!

Läs mer

Varma hjärtan och skarpa hjärnor på konferens!

Härliga möten, skarpa och roliga föreläsare, minimässa, god mat och dryck – och vilken otrolig känsla att få samlas igen! Infotivs konferens på Aspenäs Herrgård blev superlyckad!

Stort tack till alla Infotivare som med varma hjärtan och skarpa hjärnor gjorde dagen och kvällen så fantastisk. Tack också till Sofia Thunberg för spännande föreläsning om AI och robotar, till Improverket för att ni fick oss att skratta och pröva nya vägar i vårt sätt att tänka och till Comedy Art Theatre för spännande mordgåta med bra och blodigt skådespel. 

Läs mer