Infotiv News

Infotiv sponsrar Mercy Ships och besöker Maritime Innovation Forum

Om du är allvarligt sjuk, men det tar fem dagar att ta sig till läkaren, vad ska du göra då? Så ser verkligheten tyvärr ut för många av våra medmänniskor runt om i världen. Därför sponsrar Infotiv Mercy Ships. Mercy Ships har - som namnet antyder - världens största civila sjukhusfartyg, fullt utrustat för att klara nästan all slags sjukvård. 

Läs mer

Infotiv sponsrar nattvandrarna

Organisationen Nattvandrarna har en viktig funktion i vårt samhälle. Bland unga som rör sig ute på kvällar och nätter  fungerar man som vuxna förebilder och erbjuder medmänskligt stöd och social trygghet.

Läs mer

Infotiv inleder samarbete med SCHEMA

Nu inleder Infotiv partnerskap med det tyska företaget SCHEMA. De utvecklar och levererar en världsledande systemlösning inom dokumenthantering. Infotivs konsulter har kunskapen om hur systemet tillämpas och omfattande erfarenhet av att utforma produktinformation.

Läs mer

Punschrullens dag!

Fettisdagen i all ära, men idag är det PUNSCHRULLENS dag! På Infotiv Information och Design är vi helt eniga: detta måste firas! Och vad kan väl passa bättre än att äta punschrullar? Så idag kommer vi från IID i Göteborg och Södertälje att åka runt till några lyckliga utvalda kunder och bjuda på en och annan punschrulle i Infotiv-orange.

Läs mer

Infotiv medverkar på CHARM – Chalmers arbetsmarknadsdagar – den 5-6 februari.

Snart har ni chans att träffa trevliga infotivare på Chalmers arbetsmarknadsdagar på Gibraltargatan. En mycket fin möjlighet till spännande möten med representanter från Infotivs alla affärsområden.

Läs mer

Träffa Infotiv på HARM 2019!

Infotiv medverkar på HARM, Chalmers Lindholmens arbetsmarknadsdag den 29 januari. Ni träffas oss i monter nummer 17.

Läs mer