Infotiv News

Tack för en härlig dag, alla sköna Tekniska Fysikare på Chalmers!

Idag besöker Infotiv sektionen för Teknisk fysik på Chalmers. Och vilken dag! Här träffar vi härliga studenter för att prata om framtiden - och kanske rentav en framtid på Infotiv? Varje år anställer vi flera studenter just från Teknisk fysik och vi hoppas givetvis att vi ska ha förmånen att få träffa flera av dagens trevliga studenter inom en snar framtid. Tack för en härlig dag, all sköna Tekniska fysikare! 

Läs mer

Infotiv besökte Nordic Techkomm

Den 25-26/9 gick 2019 års upplaga av Nordic Techkomm av stapeln. En konferens om teknikinformation och angränsande ämnen. Infotiv var självklart på plats med flera medarbetare för att trendspana och träffa nya och gamla vänner inom teknikinformationsbranschen.

Läs mer

Infotivs chefer finslipar förhandlingsteknik

En riktigt bra affärsrelation föregås nästan alltid av riktigt bra förhandlingar. Därför har Infotivs chefer under två dagar fått finslipa sina kunskaper i förhandlingsteknik. Många kanske uppfattar ordet "förhandling" som lite negativt, men en god förhandling är tvärtom en förutsättning både för att kunna skapa och ännu viktigare för att vidmakthålla lönsamma och långa relationer. Att Infotiv har lyhörda och bra förhandlare är en del av vår affärsutveckling.

Läs mer

Träffa Infotiv på Next Level

Är du yrkesverksam ingenjör och funderar på nya utmaningar? Vi arbetar med produktutveckling, test, information och projektledning. Våra ledord är professionalism, enkelhet, förtroende och utveckling. Prata med oss om du vill veta mer!

Läs mer

Kom till vårt testevent på Foo Café i Malmö!

Nu bjuder vi in till ett event för dig som är intresserad av test. Infotiv är partner till Foo Café och du kan träffa oss under kvällen. Tillsammans möjliggör vi spännande möten och spännande teknik. Temat för kvällen är ”Sit back and let AI test your code”.

Läs mer

Infotiv sponsrar Mercy Ships och besöker Maritime Innovation Forum

Om du är allvarligt sjuk, men det tar fem dagar att ta sig till läkaren, vad ska du göra då? Så ser verkligheten tyvärr ut för många av våra medmänniskor runt om i världen. Därför sponsrar Infotiv Mercy Ships. Mercy Ships har - som namnet antyder - världens största civila sjukhusfartyg, fullt utrustat för att klara nästan all slags sjukvård. 

Läs mer