Du är här

Infotiv News

Infotiv trendspanar på Nordic Techkomm!

That's a wrap för Nordic Techkomm i Köpenhamn! Självklart var vi på plats för att ta del av de senaste trenderna inom teknikinformation, men även för att möta och dela erfarenheter med våra branschkollegor. 

Läs mer

Viktor Nilsson föreläste på Testit

Viktor Nilsson från Infotiv TechDev hade glädjen att medverka på Testit i Malmö under veckan som gick. Supertrevligt för oss på Infotiv att få dela kunskap med likasinnade. 

Läs mer

Tiden går fort när man har roligt! Dax för Infotivs 25-årsjubileum.

Tiden går fort när man har roligt. Den 29 september sätter vi 25 ljus i tårtan och ställer till stort 25-årskalas för alla våra härliga medarbetare. Hur gör man då?

Läs mer

Föreläsningar i framkant med Martin och Viktor!

Gillar du att fylla på med riktigt spetsig kunskap? Vill du ligga i den tekniska frontlinjen? Då måste vi få tipsa om två riktigt heta föreläsningar i september med våra två ultrakompetenta medarbetare Viktor och Martin. Nu kör vi!

Läs mer

ISTQB-kurs hos Infotiv i september

Vill du bli bättre mjukvaruutecklare eller mjukvarutestare? Den 13–15 september är det dags för nästa kurs i mjukvarutest på Infotiv i Göteborg, ISTQB Foundation Level. Klart du vill vara certifierad testare!

Läs mer

På Infotiv kan vi lämna blod på arbetstid!

Idag är det internationella blodgivardagen. Att det är superviktigt att lämna blod tar vi på Infotiv på allvar. Alla våra medarbetare får därför lämna blod på sin arbetstid.

Läs mer