Nu vill vi synas ordentligt!

I februari brukar vi på Infotiv vilja synas extra mycket. Självklart hänger det delvis ihop med att CHARM - Chalmers egen rekryteringsmässa - går av stapeln under vecka 6. Så nu är snart sagt hela Göteborg tapetserat med vår utomhuskampanj. Vi är stolta över att vara ett av de många göteborgsföretag som får lov att bidra med teknisk kompetens och utveckling. Vi vill vara med och bygga staden och vi vill vara med och skapa jobb. Infotiv vill vara med och skapa framtiden! 

Som bolag gasar vi för fullt just nu. Vi arbetar med de mest spännande kunderna och vi vet att vårt tekniska kunnande ligger i absolut framkant. Vår personal trivs hos oss. Man stannar länge, utvecklas, växer som människa och kollega. Och vi söker ständigt efter nästa pusselbit, nästa fantastiska medarbetare som kan hjälpa oss att bygga framtidens företag och framtidens samhälle. Vi söker ständigt efter nästa individ som är full av uppfinningsrikedom och kreativitet och som kan leva upp till vår devis; "Instant Innovation". 

Hoppas att vi ses snart! Kanske på CHARM. Kanske på ett helt annat sätt. Hur det än blir så hoppas vi att du hör av dig. Gå in på jobbsidan, lämna en notis, tala om att du finns. Är du intresserad av oss, så är vi intresserade av dig! 

Ha en underbar dag! :-)

Share this page