Nu blir Infotivs testsystem ännu smartare!

Infotivs samarbetspartner National Instruments (NI) är en global ledare inom test-, mät- och styrlösningar. I egenskap av National Instruments Alliance Partner är Team Infotiv självfallet på plats under NI Day.

NI Day går av stapeln den 7 november på Münchenbryggeriet i Stockholm. Eventet erbjuder demonstrationer av framtidens NI-programvara, presentationer om applikationer och produkter i teknikens framkant och en dynamisk keynote som lyfter fram dagens skarpaste hjärnor inom teknik och vetenskap.

Under eventet kommer vi att komma i kontakt med NI-experter och branschledande företag och diskutera det senaste inom test och mät – och få exklusiv tillgång till ny teknik som hjälper oss att utveckla ännu smartare testsystem till våra kunder!

För att utveckla smartare testsystem behöver vi också utveckla våra medarbetare. Vi gör det genom vår verksamhet i kompetensområden. Infotiv certifierar sina LabVIEW-utvecklare för att öka produktiviteten för våra kunder och idag är det dags för fem stycken utvecklare att bekräfta sina LabVIEW-kunskaper genom att certifiera sig för CLAD, Certified LabVIEW Associate Developer.

Share this page