Du är här

Martin Karsberg från Infotiv föreläser i Dublin och Prag

Martin Karsberg från Infotiv föreläser om tre utmaningar inom testning i fordonsindustrin

Martin Karsberg från Infotiv lever i testvärldens frontlinje. Med två decenniers yrkesverksamhet inom testning har Martin stora kunskaper att dela med sig av. I början av november kommer han att föreläsa på två stora events inom testvärlden: Quest 4 Quality i Dublin och Eurostar i Prag.

Testinstitutet RISE och Infotiv har samverkat i ett forskningsprojekt och med utgångspunkt i dessa erfarenheter kommer Martin att föreläsa om tre huvudsakliga utmaningar inom testning med fokus på fordonsindustrin. 

Martin har under sina år haft förmånen att delta i testprojekt inom flera olika industrigrenar, från fordonsindustrin till försvarsindustrin och telekombranschen. Idag är Martin senior testare på på Infotiv Test & Development och undervisar även på högskolenivå inom området mjukvarutest. 

Vi på Infotiv är förstås mycket stolta över vår mycket kompetente Martin och tycker att det är jätteroligt att så många människor får en chans att ta del av hans djupa kunskaper och många erfarenheter, inte bara här hemma utan även ute i Europa. :-) 

Share this page