Du är här

Infotiv välkomnar Anneli Pettersson

Att säga att Anneli Pettersson är en ny medarbetare på Infotiv är både sant och falskt. För att uttrycka det helt korrekt är hon en återvändare. Efter ett par år utanför Infotiv-boet önskar vi henne välkommen tillbaka.

Anneli har en masterexamen inom elkraft från Chalmers och har bland annat jobbat inom högspänningsindustrin. När hon jobbade på Infotiv för några år sedan så var hon konsult hos en av företagets större kunder. Nu uppskattar hon möjligheten att utvecklas på en arbetsplats där närheten till kollegorna och de korta beslutsvägarna dominerar. 

– Jag gillar att det är ett mellanstort bolag och att alla är så nära varandra. Jag upplever det personligt och att jag snabbt får kontakt med konsulterna som är ute på uppdrag. Det är ett framåtsträvande företag som vilka utvecklas och ligga i framkant.

Annelis tidigare anställning på Infotiv gav henne värdefulla kontakter som har bestått genom åren hon var borta. Det var genom en sådan som hon fick nys om tjänsten som Consultant manager för embedded systems. 

– I samband med en lunch med min gamla chef fick jag veta att tjänsten var öppen. Att jag kom tillbaka handlade mycket om en bra tajming i arbetslivet. Jag gillade tanken på att få komma till en mindre organisation med närhet till beslut som gör att man har möjlighet att påverka.

Vad kommer du jobba med?

– Jag kommer att jobba i avdelningen Embedded Systems ledningsgrupp där jag utöver personalansvar för min egen grupp tar ansvar för vissa delar av avdelningens verksamhet, som processutveckling för inhouseprojekt och vår expansion inom IT området. När jag kom in hade jag en tom grupp som jag nu håller på att rekrytera till.

Share this page