Infotiv-praktikanter genomförde frontend-projekt från scratch

Under praktiken på Infotiv fick Roy och Andreas, studenter från IT-högskolan i Göteborg, vara med och utveckla en skarp lösning för en av världens största fordonstillverkare – helt från scratch. Produkten heter Infotiv Config Comparator och består av en hårdvarukomponent och en app.

Infotiv Config Comparator hjälper utvecklingsteam att övervaka testarbetet i en bil eller testrigg. Alla enheter synkas mot en realtidsdatabas, vilket gör att teamet ser direkt om värdena är rätt eller fel. Tidigare behövde även all konfiguration ske på plats, men med appen som Roy och Andreas utvecklat kan man istället läsa och ändra alla konfigurationer på distans. Dessutom har man koll på alla enheter samtidigt – i ett och samma gränssnitt. Det är vad vi kallar ”Instant Innovation”.

Hör Roy och Andreas berätta om sin lösning och om hur det är att göra praktik hos Sveriges trevligaste teknikkonsultbolag.

Psst. Är du IT- eller ingenjörsstudent och söker praktikplats eller exjobb? På Infotiv får framtidens stjärnor vara med där det händer. Infotivs konsulter finns med i forskningens absoluta framkant. Därför kan vi också erbjuda uppdrag som får dig att växa – oavsett om du vill leda utvecklingen av morgondagens eldrivna fordon eller ta fram nästa generations kärnbränsle. Allt i sällskap av rekordtrevliga kollegor!

INSTANT INNOVATION

Infotiv hjälper kunder att snabba upp sin utvecklings- och innovationsprocess. Detta gör vi genom att utveckla kompetens, metoder och verktyg som gör det enklare och snabbare för kunder att nå sina mål. 

Infotiv utvecklar egen teknologi och utbildningar så att teknik och människor kan utvecklas snabbare.

Share this page