Du är här

Infotiv föreläser på NI Automotive Forum Sweden 2018

Den 22 november kommer Henrik Johansson och Imran Yousaf från Infotiv att föreläsa på NI Automotive Forum, som arrangeras av National Instruments, ett välkänt företag som levererar mät-, test- och styrsystem.

Vad kommer ni att föreläsa om? 

– Vi kommer att föreläsa om hur man kan utnyttja National Instruments verktyg för att implementera Continuous Integration inom produktutveckling.

Vad är Continuous Integration?

– Continuous Integration är ett arbetssätt vid mjukvaruutveckling som innebär att teammedlemmar integrerar sitt arbete i det befintliga med hög frekvens, åtminstone en gång per dag. Varje integration kontrolleras genom ett automatiserat bygge - som inkluderar testning - för att upptäcka integrationsfel så tidigt som möjligt. 

Vad kommer vi att få veta när ni håller fördrag?

– Deltagarna kommer att lära sig mer om Continuous Integration och hur National Instruments produkter underlättar implementeringen av Continuous Integration i arbetsflödet. Vi kommer även att presentera ett verkligt exempel på ett projekt.

Varför är Infotiv bra på implementering av Continuous Integration? Vad är det ni kan bättre än konkurrenterna i dagsläget?

– Infotiv har lång erfarenhet inom test och har bred kunskap att använda ledande verktyg inom flertalet branscher. Continuous Integration innebär automatiserad testning som säkerställer att mjukvaran fortsätter fungerar efter integration av nya moduler och efter felkorrigeringar. Detta är ett samspel mellan olika verktyg och därför behöver man kunskap att förverkliga lösningarna. Infotivs ingenjörer tar fram lösningar efter kundens behov och budget på ett smidigt och smärtfritt sätt att resultatet blir mycket givande.

Lite bakgrund om Imran och Henrik

Vad har du, Imran, för bakgrund och vad är din roll på Infotiv?

– Huvudsakligen jobbar jag som teknikkonsult på Infotiv och tillsammans med det, har jag också ansvar för Infotivs Alliance Partnership med National Instruments. Jag är certifierad LabVIEW arkitekt (CLA) som är den högsta certifieringsnivån i LabVIEW.

– Min bakgrund är M.Sc. inom inbyggda system och jag har jobbat med utveckling av hårdvara och mjukvara för test- och styrsystem inom olika industrier sedan 2008. De senaste åren har jag jobbat nästan heltid på Powertrain Electronics, Volvo Penta AB, i Göteborg. 

Vad har du, Henrik, för bakgrund och vad är din roll på Infotiv?

– Jag arbetar som konsult och testutvecklare på Infotiv, och det har jag gjort i nästan 3 år nu. Från dag ett har jag arbetat med National Instruments hård- och mjukvara. Jag är både certifierad testare (ISTQB) och LabVIEW-utvecklare (CLAD).

– Sedan 1,5 år tillbaka har jag uppdrag på ESAB, ett globalt företag som är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Arbetsuppgiften är att bygga, utveckla och integrera testsystem i deras produktutvecklingsflöde. Testsystemen från Infotiv som jag har varit med och levererat kommer i form av HIL-system som kör automatiska tester dagligen.

När och var äger föreläsningen rum?

Tid: kl. 14:45 den 22:a november 2018

Plats: Chalmers Konferens & Restauranger, Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg

Länk till eventet: https://events.ni.com/profile/web/index.cfm?PKwebID=0x62758a153&varPage=agenda

Share this page