Du är här

Infotiv deltar på National Instruments Automotive Forum

En ny era inom mobilitet är här och den snabba utvecklingen inom självkörande fordon, elektrifiering och fordonskommunikation sätter press på såväl villkor som tidsramar inom testning. 

Du som vill höra mer om den senaste utvecklingen på den fronten är välkommen till Lindholmen Conference Center den 7/11 kl 08.30 - 17.00.

Då äger National Instruments Automotive Forum Sweden rum. Ett mycket intressant dagsarrangemang som samlar branschexperter från Sverige för att diskutera viktiga frågor och tekniska utmaningar inom fordonsbranschen. Här får vi också reda på den senaste utvecklingen av National Instruments öppna och uppgraderbara plattform som kan validera och testa ADAS-, EV- och V2X-system.

Infotiv är Alliance partner med NI och är naturligtvis på plats för att utbyta senaste tekniktrenderna och erfarenheter med övriga branschexperter i en miljö som uppmuntrar nätverk.

En av de stora tekniska utmaningarna i vår tid är att förstå hur man framtidssäkrar sin mjukvara. Genom att kontinuerligt testa och bygga sin kod kan Continuous Integration (CI)-metoder hjälpa till att identifiera problem tidigt i utvecklingsprocessen.

Låter det här intressant? Kom förbi Infotivs monter, så kan vi berätta mer och demonstrera med en verklig testmiljö från NI.

Share this page