Du är här

Föreläsningar i framkant med Martin och Viktor!

Gillar du att fylla på med riktigt spetsig kunskap? Vill du ligga i den tekniska frontlinjen? Då måste vi få tipsa om två riktigt heta föreläsningar med våra två ultrakompetenta medarbetare Viktor och Martin. Nu kör vi!

Viktor Nilsson föreläser på konferensen Test-IT i Malmö den 19/9 2023. Föredragets titel är "Inhouse Development Team – a team in constant change".

Viktor delar med sig av sina erfarenheter av att leda Infotivs Dev-team som utvecklar Svenska Sjöräddningssällskapets "Eyes On Scene", som syftar till att göra effektivare räddningsinsatser med hjälp av autonoma drönare. 

Viktor tar upp Dev-teamets utveckling över tid och tar upp aspekter som förändringar i teamsammansättning, roller, ansvar och samarbete. Viktor talar om vikten av teamwork och strategier för att integrera och behålla team-members i en miljö där teamsammansättningen ofta ändras. 

Martin Karsberg föreläser på Testing United i Bratislava den 5/9 2023. Föredragets titel är "ML Testing: The Need of a New Way of Thinking".

Martin kommer att tala om testning av funktionalitet baserad på machine learning eller tränad funktionalitet och att det förändrar behovet av testning. 

Baserat på personlig erfarenhet och forskningsprojekt talar Martin om vikten av att testa din data, varför oberoende testning är avgörande och hur några "old school"-verktyg kan hjälpa när du tänker och planerar testaktiviteter. 

Share this page