Du är här

Emma tror på ett starkt teamwork

Tät kontakt och bra dialoger. Konsultchefen Emma Yazdani tror på starka team där konsulter och chefer utvecklas tillsammans. Hon ser en ljus framtid på Infotiv.

Emma Yazdani började på Infotiv i början av 2012. Hon hade tidigare jobbat som kemiingenjör på Ringhals och kärnkraftskonsult på Vattenfall och sökte sig till Infotiv för att komma till ett mindre företag. Infotiv kändes rätt direkt, med en trevlig företagskultur och möjligheter att påverka sin egen utveckling.

”Alla kan bidra”

Nu är hon tillbaka från ett års föräldraledighet och tar steget rakt in i IPDs nya organisation, efter att Infotiv förvärvat den del av teknikföretaget Combines verksamhet som rör produktutveckling. IDP består av 50 medarbetare som arbetar med tjänster inom just detta, projektledning, kvalitet och energi. Emma tror på starka team som jobbar tätt ihop och utvecklas gemensamt.

– Alla kan bidra på något sätt. Vi chefer skapar förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas och lära sig av varandra. Exempel på detta är när seniora projektledare kan hjälpa till att utbilda mer juniora konsulter. Under hösten kommer vi att ha en ny projektledarkurs, säger Emma.

Dialog för trygghet

Sin egen tid som konsult är en erfarenhet hon drar stor nytta av i sin chefsroll. Emma har byggt upp ett stort kontaktnät och vet vad som krävs för att kunna matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Hon är mån om att ha tät kontakt och föra en bra dialog med kunderna för att hänga med och förstå deras behov.

– Det är viktigt för att veta vad som efterfrågas och vad som är på gång. Vi behöver hålla oss uppdaterade om vad som händer ute hos kunden. Vi vill att medarbetarna ska känna sig sedda och stötta dem i deras utveckling, säger Emma.

Bollar tankar och idéer

I dag är de fyra konsultchefer som jobbar tätt ihop för att utveckla avdelningen och konsulterna inom projektledning och produktutveckling på bästa sätt. Emma ansvarar för konsulterna på energisidan men arbetar nära tillsammans med sina kollegor även mot fordonssidan.

– Jag gillar att få vara med och bolla tankar och idéer med mina medarbetare. Att lyckas matcha konsult med ett uppdrag där personen trivs och kan utvecklas, är det bästa med mitt jobb, säger Emma.

Infotiv har totalt 280 medarbetare och finns i Göteborg, Malmö och Södertälje. Förutom IDPs tjänster arbetar Infotiv med utveckling och testning av elektronik, mjukvara och IT samt produktinformation och kundnära serviceprodukter. Infotivs kunder är både små och stora företag. Infotiv kan bidra med ledande teknisk kompetens och utrustning, vilket alla kunder är beroende av.

Share this page